Rob van der Plaat

Functie: Algemeen fysiotherapeut

E-mailadres: fysiohetsteenenhuys@live.nl

Mijn naam is Rob van der Plaat.

Afgelopen jaren heb ik, in mijn functie als fysio- en bewegingstherapeut, mogen ondervinden hoe het is om met verschillende type mensen een positief resultaat te bereiken binnen de behandeling. Ik ben fysiotherapeut geworden, omdat ik energie krijg van mensen helpen.

Mijn aanpak is begeleidend en coachend. Ik wil samen met u zoeken naar de voor u gepaste behandeling. In de behandelkamer komen we er samen achter hoe uw klacht tot stand is gekomen en welke patronen de klacht in stand houden. Door deze analyse kunnen we met kleine wijzigingen in uw dagelijks leven een duurzaam resultaat neerzetten. Tijdens mijn opleiding fysiotherapie heb ik mij verdiept in de psychosomatische behandelbenadering. Ik geloof erin dat lichaam en geest nauw met elkaar samenhangen. Dit vraagt vanzelfsprekend ook om een gecombineerde behandeling.

Mijn specifieke aandacht gaat uit naar nek-/schouderklachten, lage rugpijn, alle soorten sportblessures, revalidatie en chronische klachten en aandoeningen. In de toekomst wil ik mij gaan specialiseren tot manueel therapeut, omdat ik geloof dat veel van de klachten in het bewegingsapparaat voortkomen uit problemen in en rondom de wervelkolom.

Naast mijn werk ben ik fanatiek sporter, drie keer per week sta ik op het voetbalveld, in de winter op de piste en in zomers ben ik op het water te vinden.

 

 

 

Terug naar overzicht